EFFORTS FITNESS PLUS
Doel, Inspanning, Fysiek, Beweging, Mentaal, Streven, Aktie, Groeien, Vertrouwen, Prestatie.

05 maart 2021

Van de gemeente Hollands Kroon mogen we buitenactiviteiten weer toelaten. Onder bepaalde RIVM voorwaardes , welke we later uitleggen gaan we een aantal buiten trainingen/lessen op het rooster zetten. Ook de spinningbikes zullen weer buiten gezet worden. Zondag zullen wij het rooster bekend maken . 

BACK TO FIT !


02 maart 2021

Op maandag en donderdag avond van 19 tot 20 uur zal er op de parkeerplaats voor de jeugd van 15 tot 27 jaar een BackToFit work-out worden gegeven. Je traint met je eigen lichaamsgewicht kracht en cardio. Boeken van deze training dient te geschieden via onze virtuagym app. Voor leden ouder dan 27 jaar ( die van onze overheid nog niet mogen deelnemen ) die iemand weten , gezinskind of kennis) in de leeftijd van 15 tot 27 jaar mogen meedoen. Mocht de animo groot zijn breiden wij de lessen uit . Sportieve groet


22 januari 2021

op de site www.fitblijvendoenwesamen.nl , een initiatief van NLactief staan ook vele workouts.

Oa onze eigen HIIT Training van 19 minuten.15 DECEMBER 

Vandaag starten we via Facebook live ( https://www.facebook.com/effortsfitnessplus )

de online lessen. Deze lessen zijn voor iedereen te volgen. Op de virtuagym app community houden wij jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen betreft de komende weken. Wij met het hele team van Effortsfitnessplus wensen iedereen veel sterkte deze vervelende periode. Denk aan je gezondheid, blijf bewegen en blijf ook lachen en plezier maken waar dat kan .
Gezonde en sportieve groet30 NOVEMBER 2020


Zoals je wellicht hebt meegekregen gaat de mondkapjesplicht in vanaf 1 december 2020! Dit houdt voor ons in dat vanaf de buiten entreedeur tot aan de deur van de fitnessruimte een mondkapje verplicht is te dragen ( Publieke ruimte)

Wij gaan ervan uit dat iedereen zich hieraan gaat houden.

Bvd 


18 NOVEMBER

Artikel van de branche organisatie;

 Onderstaande was, is mogelijk door alle leden van effortsfitnessplus, en alle sporters in t land , waarvoor dank!

Houd vol, houd vast
Tenslotte nog een oproep aan alle ondernemers. We leggen regelmatig de link met de situatie van mei toen de bedrijven gesloten waren en pas in september open mochten. Inmiddels zijn de fitnesscentra in veel Europese landen gesloten. Maar niet in Nederland. We mogen regelmatig aan collega brancheorganisaties in Europa uitleggen hoe we dat gedaan hebben. De waarheid is dat we dat niet zonder ú hadden kunnen doen.

Hierbij willen wij u als ondernemer dan ook complimenteren voor alle effort die u steekt in het goed opvolgen van de protocollen, zodat uw klanten veilig en verantwoord kunnen sporten in uw centrum. Een uitdaging die regelmatig onderschat wordt door de buitenwereld, maar zeker niet door ons.

De berichten over de verschillende vaccins zijn wat ons betreft hoopvol en geven vertrouwen dat we toewerken naar een situatie zonder COVID-19. De komende periode vraagt echter ook nog uw onverdeelde aandacht. Dus ons advies naar u is: houd vol, houd vast. Blijf u inzetten voor een veilige sportomgeving, zoals de maatschappij kan verwachten van een professionele sector als de fitnessbranche.


9 NOVEMBER

Alle ZOOM lessen staan in de Efforts virtuagym app in het rooster met bijbehorende code en passcode.

Sportieve groet 


5 NOVEMBER

Vanaf vandaag de komende 2 weken zijn groepslessen verboden in sportscholen. Het is echter wel toegestaan om individueel te sporten/trainen in de fitness, groepsles- en spinningzaal . In de fitness veranderd er daarom niets, reserveer via de virtuagym app in de tijdsloten, blijf denken aan de 1,5 meter afstand met je medesporters. In de spinningzaal zullen wij ook tijdsloten maken net als in de fitness om te reserveren. Deze individuele fietstrainingen gaan via de stagesflight app. Op het tv scherm zal er een virtuele training te zien zijn zonder een instructeur met max 5 deelnemers. Om iedereen de kans te geven om in  de reguliere stages/spinninguren te reserveren is het mogelijk om voor 1 x in de week in deze (9-11 uur en 18-22 uur) drukke uren te boeken. In de overige uren kan dan nog voor 2 x geboekt worden. 

Een deel van de overige groepslessen zullen online via ZOOM gegeven worden. In het lesrooster zal dan de  code en wachtwoord vermeld staan om deel te nemen . We hopen dat deze maatregelen voor slechts 2 weken gaan duren. Mocht je nog vragen hebben of geen inlogcode voor stages hebben, mail naar info@effortsfitnessplus.nl

Sportieve groet UPDATE 04 NOVEMBER

De rijksoverheid heeft besloten dat groepslessen in sportscholen verboden zijn voor tenminste 2 weken miv woensdag 04 november 22 uur. Dat klinkt weinig hoopvol, maar de brancheorganisatie is precies aan het uitzoeken bij VWS wat er precies staat in de noodverordening over groepslessen. 

We gaan in ieder geval een aantal lessen via zoom uitzenden, hierover later meer. 

Blijf bewegen, blijf fit , eventueel met een schema voor in de fitness.

Sportieve groet  


 UPDATE 03 NOVEMBER

Zoals het nu in de media wordt weergegeven mogen de sportscholen openblijven, waar wij uiteraard heel erg blij mee zijn.

Zo kunnen we blijven werken aan onze gezondheid en fit blijven. 

Wel even aandacht op het volgende;

Vooral in de drukke uren, houdt je aan je tijdslot. Kom niet eerder en blijf niet langer .  Respecteer de 1,5 meter afstand tot je medesporter, we blijven iedereen er op wijzen! In de kracht/dumbell zone (zwarte vloer) is ruimte voor maximaal 4 sporters om te werken aan je oefeningen.

Bvd 


UPDATE 14 OKTOBER

Besloten is dat sportscholen vooralsnog open mogen blijven, dit is uiteraard goed nieuws.  Betreffende de groepslessen blijven deze zoals ze zijn met aantal deelnemers. Voor de stages en spinninglessen gaan we naar 10 bikes ipv 12 stuks. Probeer ook de stages/spinninglessen van 19 uur te boeken. Om iedereen een kans te geven om deel te nemen aan deze stages/spinninglessen is het aantal te boeken lessen maximaal 3 per week. De kleedruimtes en douches zijn niet toegankelijk. De toiletten in de entreehal zijn wel te gebruiken. 

We kunnen dus blijven werken aan onze gezondheid door te bewegen en sporten. 

Sportieve groet 


UPDATE 08 SEPTEMBER

Het is prachtig om te zien dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van de groepslessen en fitness. Het boekingssysteem van ons via de Virtuagym app dient dan ook strikt te worden aangehouden ivm de drukte, aanvang en einde van de sessie/training. Dit houdt in kom op tijd in jouw geboekte uur/sessie en indien je verhindert bent, boek deze dan ook uit zodat een ander de gelegenheid krijgt om te sporten. Er is ruimte voor 15 sporters in de fitness en VOL is VOL. We dienen ons met zn allen aan de geldende corona maatregelen te houden zodat we kunnen blijven sporten en werken aan onze gezondheid en welzijn .
UPDATE 27 AUGUSTUS 

Vanaf 31 augustus 2020 zal het nieuwe lesrooster ingaan. Er dient nog steeds via de virtuagym app gereserveerd te worden voor de groepslessen, spinning en fitness.De Stages indoor cycling lessen worden gereserveerd via de Stagesflight app.

Als dank voor het vertrouwen in ons kunt u als doorbetalend  lid in de afgelopen coronaperiode, een familielid, kennis ( nog geen lid) gratis als introductielid  laten sporten voor een periode van 2 maanden. Deze actie is geldig tot en met december 2020.     Ivm het registreren volgens de RIVM protocollen dient diegene wel een inschrijvingsformulier in te vullen en via de app in te loggen en te reserveren.

LET OP! Bij bepaalde (drukke) lessen gaan de leden voor om deel te nemen aan deze lessen. UPDATE 18 augustusWij danken allereerst alle leden die in de groepslessen en in de fitness de afgelopen maanden de protocollen hebben gerespecteerd en nageleefd. Het zomerrooster loopt middels ten einde en vanaf 1 september  zal het nieuwe rooster ingaan met meer groepslessen en meer spinning/stageslessen.  Dit, nog steeds volgens de geldende corona restricties en onder voorbehoud van bezetting/gebruik lesruimtes. Ook de openingstijden zullen weer als vanouds zijn. Dit rooster en de openingstijden  zullen vanaf 24 augustus online staan. Ook dan zal er ingelogd dienen te worden om deel te kunnen nemen aan de lessen  en fitness. Als dank voor het vertrouwen in ons kunt u in de maanden september t/m december een kennis/familielid (die nog geen lid is bij ons) 2 maanden gratis laten meetrainen, hierover volgende week meer informatie.


UPDATE 30 juni

Vanaf woensdag 1 juli zal de fitness binnen weer gebruikt mogen worden. De fitnessruimte is volledig volgens RIVM protocollen ingericht met looprichtingen, 1,5 meter afstand tussen de fitness apparaten en dergelijke.  Er dient  voor zowel de (buiten) groepslessen als de (binnen)fitness te  worden gereserveerd via de app. De fitness biedt voor maximaal 10 personen plaats en zal per blokken van een uur kunnen worden getraind. Om iedereen de gelegenheid te bieden  om te fitnessen is het  de bedoeling om voor maximaal 1 uur te reserveren, dus niet 2 uur achterelkaar.  Kleedruimtes / douches en toiletten zijn open . De koffiehoek zal nog gesloten blijven. Het zomerlesrooster voor de groepslessen staat inmiddels aangepast op het rooster in de app en de blokken met fitness uren. We kijken er naar uit om  iedereen weer te zien, te spreken en jullie van de eventuele  cororna kilo's af te helpen . Sportieve groet


UPDATE 18 juni

1 juli mogen wij weer binnen activiteiten gaan bieden. De groepslessen zullen  tot de nieuwe versoepelingen ingaan  buiten worden gegeven ( en in de grote tent ). De fitnessruimte is opnieuw ingedeeld volgens de RIVM en branche protocollen. Het wachten is nog op de definitieve protocollen maar wij zijn er klaar voor. Het rooster staat al de Effortsfitnessplus Virtuagym app en er zal voor de lessen en fitness nog moeten worden geboekt via deze app.

Sportieve groet


UPDATE  20 mei


We zijn ondertussen gestart met buiten trainingen, groepslessen en fitness. Heb je nog geen account om rooster in te zien en  om te reserveren, dan horen wij dat graag.
UPDATE 11 MEI

18 mei gaan wij starten met het dagelijks geven van buitentrainingen in de ochtend, middag en avond . Zorg ervoor dat je de Virtuagym app 

https://effortsfitnessplus.virtuagym.com/

https://effortsfitnessplus.virtuagym.com/classes

geactiveerd hebt  voor het boeken van een les. Het lesrooster zal donderdag  op deze site staan .

UPDATE 6 mei 

Beste leden,

1 september 2020 als datum dat sportscholen weer open mogen, dat hadden wij niet zien aankomen en moeten dit dan ook even laten bezinken.

We begrijpen dat dit een hoop vragen oproept bij iedereen  maar wij hebben op dit moment ook even geen antwoord.

Wel is toegestaan om per 11 mei met maximaal 10 personen buiten te sporten op het sportpark.  We gaan  bekijken hoe wij dit kunnen gaan invullen.

Wordt vervolgd...


UPDATE 2 mei

Jeugdsport 

Vanaf maandag 4 mei mogen wij  outdoor trainingen verzorgen voor de jeud in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar. 

De jeugd, welke niet lid zijn van Effortsfitnessplus maar 1 van de ouders wel, zijn ook van harte welkom om aan deze trainingen deel te nemen. 

De trainingen zijn op maandag en woensdag van; 

15.00 tot 15.45 uur

16.00 tot 16.45 uur

18.30 tot 19.15 uur

19.30 tot 20.15 uur 

Elke training duurt 45 minuten en zal op het oude handbalveld (P2) gehouden worden onder begeleiding van onze trainer(s).

Het is toegestaan om eigen attributen mee te nemen zoals een springtouw, 2 flessen water, rugzak of een bal om daarmee de oefeningen mee te verzwaren. Het is niet toegestaan deze attributen te delen. 

Tot wanneer wij deze trainingen gaan geven hangt uiteraard af van de versoepeling van alle maatregelen. 

We hopen op een goede opkomst en uiteraard mooi weer.  

Sportieve groet UPDATE 28 april

Beste leden van Effortsfitnessplus,

 

Van de overheid mogen we de jeugd van 14 tot en met 18 jaar buiten laten sporten op het sportpark van VZV op een toegewezen zeer ruime plek.

Vanaf maandag 4 mei zullen we gaan starten met trainingen voor de jeugd onder begeleiding. Op welke dagen en tijden zullen we deze week laten weten.

De trainingen zullen onder strikte voorwaarden van RIVM en lokale overheid plaats vinden.

We hopen dat we vanaf 20 mei ook weer binnen mogen sporten in ons sportcentrum.

De brancheorganisatie heeft protocollen waar alle sportscholen zich aan dienen te houden om veilig en verantwoord te kunnen sporten.

We kijken er naar uit om elkaar weer sportief te treffen in ons sportcentrum.

 

Sportieve en gezonde groet 

Rob en Monique UPDATE 22 APRIL

Beste leden van Effortsfitnessplus,


21 april is bekend gemaakt in de persconferentie dat de datum opgeschoven is tot 20 mei. De week daarvoor zal wederom bekeken worden hoe de situatie er voor staat om wellicht weer voorzichtig op te starten. We zijn hard aan het brainstormen over hoe we de nieuwe 1,5 meter economie verantwoord toe kunnen passen in ons sportcentrum.

Jullie steun, begrip en loyaliteit doet ons goed in deze moeilijke en onzekere tijd en daar willen wij jullie enorm voor bedanken.


We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Gezonde groet

Rob en Monique 
 

UPDATE 2 APRIL

 

Beste leden van Effortsfitnessplus,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Wij krijgen veel vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden, hebben wij tijd nodig om hiervoor een passend antwoord te formuleren. 

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van u zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. U als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in de organisatie zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om uw geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

In de tussen tijd, zorg goed voor uzelf en uw naasten. In onderstaand overzicht de meest gestelde vragen met antwoorden om u te informeren over de Corona maatregelen, abonnementen en hoe u toch kan blijven sporten.

Sportieve groet

Rob en Monique

Effortsfitnessplus

FAQ (Veelgestelde Vragen): 

ONTMOETINGSPLEK
Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw gezondheid. Sporten is belangrijk voor een goede weerstand. Onze club is echter ook een ontmoetingsplek, iets waar we erg trots op zijn. In deze situatie hebben wij ook een verantwoordelijkheid en wordt onze hele maatschappij opgeroepen om zo min mogelijk sociale contacten te hebben. Wij kunnen niets anders dan hier gehoor aan te geven.

BLIJF BEWEGEN
Zorg goed voor uzelf, blijf bewegen. Volg onze social media kanalen en website voor toffe ‘home workouts’. Wij sluiten ten minste tot 28 april onze deuren.

1. Is Effortsfitnessplus geopend?
Nee, onze club is voorlopig gesloten tot 28 april 2020.

2. Hoe lang blijft Effortsfitnessplus  gesloten?
De club zal  op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 28 april. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

3. Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Houd onze social media kanalen in de gaten. Wij zullen de komende weken verschillende home work-outs aanbieden.

4. Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de club gesloten is?
We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. Deze situatie is ook voor ons nieuw. We laten ons informeren door de overheid en onze branchevereniging. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij u hierover zo snel mogelijk informeren.

5. Kan Effortsfitness mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Op basis van de huidige situatie kunnen we uw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. We zijn, samen met onze branchevereniging, verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken. Wij zullen u hierover zo snel mogelijk informeren.

6. Effortsfitnessplus hanteert automatische incasso. Hoe gaat dit rond 1 april zijn terwijl de club dicht is?
Ja dat klopt, ook op 1 april wordt automatisch geïncasseerd. Wij zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden, wij vinden dit erg vervelend. Wij spreken u aan op uw loyaliteit en vragen om uw begrip hiervoor. Wij zullen u de komende weken informeren over compenserende maatregelen. Het is namelijk voor ons ook een vraagteken of de sluiting wordt verlengd na 28 april en of de overheid compenserende maatregelen voor fitnessclubs treft. Wij hopen op uw vertrouwen dat wij deze kwestie integer zullen afhandelen.

Ook de contante en pin betalingen vallen onder deze regeling( is ook een abonnement), wij hopen dat u dit begrijpt. 

7. Ik wil mijn lidmaatschap bij Effortsfitnessplus per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat u uw lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om uw lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden waarbij u uw contract met één kalendermaand opzegtermijn kan opzeggen. UPDATE 30 MAART

Beste lid van Effortsfitnessplus,   

Het zal u niet zijn ontgaan: sinds 16 maart jl. hebben fitnessondernemers - met pijn in hun hart - de deuren moeten sluiten tot tenminste 6 april. Dat geldt ook voor ons centrum. We hebben alle begrip voor die maatregelen, want gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit. Dat is precies waar we ons als centrum samen met u iedere dag voor inzetten: gezonder, fitter en vitaler worden en blijven.   

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor u. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij u daarin niet ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.   

Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil echter niet zeggen dat we u nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl en u kunnen adviseren. Om u in deze uitzonderlijke tijd toch van dienst te kunnen zijn, bieden we u het volgende aan:  

Trainingen via www.fitsnacks.tv en workouts via onze effortsfitnessplus.virtuagym app.   

Uiteraard krijgen wij veel vragen met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden voor maart en april. We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie veel vragen oproept.   

Heeft u recht op compensatie?

Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijden. Uit de informatie die wij van NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, hebben ontvangen, is het antwoord vooralsnog: nee.   

Dit vraagt om een uitleg.

Nederland - en in het bijzonder onze branche - verkeert in een ongekend uitzonderlijke situatie. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden, komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt een overmachtssituatie. Bovendien was sporten in een sportclub - gelet op de richtlijnen van het RIVM - ondertussen onmogelijk geworden. Op grond van de wet is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst ‘gelet op de bijzondere aard van de situatie’ niet mogelijk. Het opschorten van uw betalingsverplichting over de drie weken dat we gesloten zijn, zou bovendien desastreuze gevolgen hebben voor ons bedrijf en is op dit moment niet mogelijk. Op dit moment is het voor ons dan ook onmogelijk en onredelijk om u te compenseren voor de drie weken dat wij noodgedwongen gesloten zijn. We vragen u dan ook vriendelijk om betalingen niet te storneren, omdat dat enkel in meer en hogere kosten resulteert. Kosten die we niet kunnen dragen in deze tijd waarin we ons bedrijf overeind proberen te houden.   

Kunnen we u compenseren?

We bekijken op dit moment de mogelijkheden om u te compenseren voor de - vooralsnog - drie weken dat u niet bij ons kunt sporten. Deels doen we dat al, door u te blijven adviseren en inspireren hoe u in deze situatie invulling kunt geven aan een gezonde(re) leefstijl. Zie het eerdere overzicht met diensten die wij u aanbieden.   

Door de diverse noodmaatregelen van het kabinet, zullen wij hopelijk ook in de kosten kunnen besparen. Wij zullen dit, samen met branchevereniging NL Actief, de komende periode inventariseren. Afhankelijk van die ontwikkelingen gaan wij op dat moment met u graag in gesprek over een passende (financiële) oplossing. Op dit moment doen wij een beroep op uw support en begrip.   

Uw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.   

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor u klaar!   

Met vriendelijke groet,   

Rob en Monique   

Effortsfitnessplus 


UPDATE 29 MAART

Beste sporters,

Het kan je niet ontgaan zijn; sinds 16 maart hebben wij met pijn in ons hart onze deuren moeten sluiten tot tenminste 6 april. Een noodzakelijke overheidsmaatregel met grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel is, kunnen wij je daarin niet ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Deze situatie zal veel vragen oproepen. Met dit bericht hopen wij de meest essentiële vragen te beantwoorden.

Heb ik recht op compensatie?
Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijden. Uit de informatie die wij hebben ontvangen van NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, is het antwoord vooralsnog nee. Dit vraagt om een uitleg:
Nederland (en in het bijzonder onze branche) verkeert in een ongekend uitzonderlijke situatie. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt een overmachtssituatie. Daarnaast was sporten in een sportclub gelet op de richtlijnen van het RIVM ondertussen onmogelijk geworden.

Op grond van de wet is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst gelet op de bijzondere aard van de situatie niet mogelijk. Ook het opschorten van je betalingsverplichting over de drie weken dat we gesloten zijn, zou desastreuze gevolgen hebben en is niet mogelijk. Op dit moment is het voor ons dan ook onmogelijk en onredelijk om je te compenseren voor de drie weken dat wij gesloten zijn.
We vragen je dan ook vriendelijk om betalingen niet te storneren, omdat dat enkel in meer en hogere kosten resulteert. Het spijt ons je niet anders te kunnen berichten.

Wat en wanneer dan wel?
Daar kunnen we momenteel nog niets zinnigs over zeggen. Door de diverse noodmaatregelen, zullen wij hopelijk ook in de kosten kunnen besparen. Wij zullen dit de komende periode inventariseren en op korte termijn bij je terugkomen met een passende oplossing, waarmee we je hopelijk tevreden kunnen stellen.
Deze uitzonderlijke situatie vraagt veel van iedereen.

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Onze deuren zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar.

Rob en MoniqueUPDATE 26 MAART

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/sportscholen-zwaar-getroffen-coronacrisis/

Beste spin fanaten,
in eerdere berichten kondigde wij aan om spinningbikes uit te lenen. Dit gaat echter niet vanwege de garantie die dan direct komt te vervallen. Helaas.
Uiteraard zijn er ontzettend goede work outs om je core en vnl beenspieren te blijven versterken in onze virtuagym app.
Sportieve groetUPDATE 25 maart

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1821330399/verwarring-over-duur-van-nieuwe-coronamaatregelenUPDATE 24 MAART 

Beste leden van Effortsfitnessplus,

 

Zoals j.l. maandag 23 maart is verkondigd door het kabinet moeten onze deuren gesloten blijven tot 1 juni.

Om te zorgen dat je de komende weken aan voldoende lichaamsbeweging komt, bieden wij trainingsschema’s en video’s aan via onze effortsfitnessplus.virtuagym app en via www.fitsnacks.tv

Tevens gaan wij de mogelijkheid bieden tot het lenen van lichte  trainingstools zoals dumbells van 1 tot 5 kg, bodypump halterstangen met bijbehorende gewichtsschijven van 1,25 tot 5 kg en weerstands elastieken. Maar let op, beperkte voorraad en gebruik op eigen risico.

Ook onze spinning/stages bikes willen wij gaan uitlenen. Deze fietsen kun je goed gebruiken voor de videolessen die we de komende tijd gaan opnemen en plaatsen op ons youtube kanaal. Ook hier geldt beperkte voorraad en gebruik op eigen risico.

Bij interesse, voorwaarden en/of verdere informatie kunt u uitsluitend via de mail effortsfitnessplus@gmail.com  contact opnemen.

Wij hopen u op deze manier een beetje tegemoet te kunnen komen in deze voor ons allen zorgelijke tijd.

 

Zorg goed voor elkaar, let op elkaar …..

Sportieve groet 

Rob en Monique


 

UPDATE 19 MAART


Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze de club te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via 
www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Let op! Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres en gebruik onze unieke clubcode:
Deze unieke clubcode vind u op onze effortsfitnessplus virtuagym app. Heeft u deze app nog niet geactiveerd? Stuur ons dan een mailtje, dan zorgen wij ervoor dat u deze uitnodiging ontvangt.  Tevens kunt u met onze app trainingsschema's inzien.

 
OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.


Met vriendelijke groeten,
 

Effortsfitnessplus

Instagram